Home

Welkom op de site van de Hanzestadband

De Hanzestad Big Band bestaat sinds 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest swingende bands uit Deventer en omgeving.

Energiek, enthousiast en muzikaal van goed amateurniveau  kenmerken de band.

Samen muziek maken waar we enthousiast over zijn, dát is waar we als band voor gaan en staan. Maar ook willen we het plezier dat we er zelf aan beleven uitdragen en delen, zodat het een aanstekelijke werking krijgt op de luisteraar.

Op het repertoire staan naast de bekende klassiekers van o.a. Count Basie nummers van Michael Bublé, Frank Sinatra, Norah Jones en Jamie Cullum.
Een mix van Jazz,  Pop,  Latin, instrumentale en zang nummers zorgt er voor dat de band breed inzetbaar is.
Zo speelt de Hanzestadband op diverse (vaak terugkerende) podia, waaronder de Big Band Battle Deventer, Big Band Festival Goor, Haven for Big Bands, Live At The Brons, maar ook tijdens  feesten, partijen en festiviteiten. Jaarlijks is de Hanzestadband te zien en te horen op het Open Podium dat in het voorjaar plaatsvindt in Deventer Schouwburg. Check de AGENDA.

De band staat onder leiding van dirigent en trompettist Arjan Stam . De band heeft wekelijks repetitie op de dinsdagavond bij Kunstencentrum De Leeuwenkuil in Deventer.

 

VACATURES
Hanzestadband heeft plaats voor een eerste en vierde trombonist. Ook voor een eerste en tweede trompettist. Interesse? Keertje meespelen? Mail gerust.

Ben je gevorderd amateurmuzikant op bas, trompet, trombone, saxofoon of piano? Vind je het leuk om als vaste invaller mee te spelen in de band? Neem dan via de mail contact met ons op.

 

Meer over Hanzestadband op FACEBOOK

Contact

  • Voor vragen, reacties of meer informatie kunt u mailen naar: Hanzestadband